workshops


Intuïtief schilderen

Wat zo mooi is aan deze manier van schilderen: iedereen kan dit doen!

 

Er worden geen opdrachten gegeven. Het is spelen met licht en schaduw, vormen en contrasten. Gewoon doen! Wat heb je te verliezen?

 

Een linnen doek is geduldig en je kunt er steeds weer overheen schilderen. Je kunt het nooit verkeerd doen. Dat is het mooiste. Soms moet je zelf wennen aan wat je maakt. Dat verwacht je niet van jezelf. Maar ook dat went. Er is niets zo gaaf als je eigen schilderij aan je muur.

 

Bij intuïtief schilderen gebruik je vooral de rechterhelft van je hersenen waar je intuïtie en gevoel zitten. Je schildert niet iets na, maar je werkt vanuit je eigen verbeelding en zo kies je de kleuren en de vormen zelf. Er is geen goed of fout, er is enkel jouw expressie. Je hebt dan ook geen enkele schilder- of tekenervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef! Speel met kleuren...Het schilderij komt vanzelf. 

 

WORKSHOP INTUITIEF SCHILDEREN (1 dag):

Data: 14 oktober, 28 oktober, 11 november, 25 november 2017 van 10.00 - 17.00 uur

Prijs: 69,- Euro incl. materialen (acrylverf en doek), koffie/ thee/ lunch

 

WEKELIJKSE SCHILDERCURSUSSEN:

Maak op een eenvoudige manier kennis met schilderen. Heerlijk tijd voor jezelf. Je vrij voelen. Schilderen zonder verwachtingen en zonder een eindresultaat.

 

Data: 10 woensdagochtenden vanaf 4 oktober van 09.30 - 12.00 uur of 10 woensdagavonden vanaf 4 oktober van 19.30 - 22.00 uur. 

Prijs: 250,- Euro incl. materialen (acrylverf en doek), koffie/ thee met iets lekkers

 

Atelier: ingang Gerrit van der Veenstraat, Middelburg.

 

Aanmelden kan hier of via cr.artsandgifts@gmail.com