Caroline en Stephanie Rullens, Arts and Gifts

 Wij zijn Caroline en Stephanie.

 

Caroline woont al haar hele leven dicht bij de zee. Curaçao, Den Helder, Castricum, Voorschoten en nu is zij neergestreken in Middelburg. Zij voelt zich een kind van de zee. Caroline doet haar inspiratie op tijdens haar reizen over de wereld. De schilderijen, maar ook andere kunst, verbeelden haar inzichten en aspiraties van de indrukken overdag. Deze worden tijdens haar (dag)dromen verwerkt in kleur en vervolgens visueel gemaakt op doek, paneel of papier. Caroline werkt graag met de werkelijkheid. Zij biedt in haar kunst afwisselend spanning, rust en spiritualiteit.

 

Stephanie bundelt sinds de zomer van 2017 haar creativiteit met haar moeder in Caroline Rullens Arts & Gifts. Caroline en Stephanie vinden beiden dat kunst veel meer te bieden heeft en dat mensen hun leven meer kleur moeten geven. Dit kun je terugzien bij Caroline Rullens Arts & Gifts, waar nu ook home accessoires, sieraden en gifts te vinden zijn. Kijk hier voor voorbeelden. Ook kun je een kijkje nemen in onze shop.

 

Samen brengen zij die op de markt onder de noemer: Arts & Gifts.

In Middelburg zijn in zowel het atelier aan huis, als in de woonomgeving, de kunst, home accessoires en sieraden te bezichtigen.

 

Maak gerust hier een afspraak om een keer langs te komen!

 

Graag tot ziens!